Trapphus

Dalarö Måleriservice erbjuder måleritjänster till bostadsrättföreningar, förvaltare och företag i Stockholm samt Stockholms Skärgård. Våra kompetenta målare med bred erfarenhet kan hjälpa er att skapa en trivsam miljö med tidstypiska miljöer. Vi erbjuder bl.a. restaurering och marmorering till trapphus i moderna färger som klarar av slitage. Företaget kan även hjälpa till när olyckan är framme vid försäkringsärenden, så som brand eller vattenskador. 

Fasader

Det är viktigt att regelbundet se över fasaden, då den ständigt utsätts för stora påfrestningar i vårt nordiska klimat. Vänd er därför gärna till Dalarö Måleriservice AB då vi kan på ett effektivt sätt bevara och måla om fasaden för att ge huset nylyster. Vi erbjuder bl.a. utvändig målning till föreningar och förvaltare som vill bringa nytt liv i fasaden och öka värdet på fastigheten.

Fönsterrenovering

Vi erbjuder tjänster inom Fönsterrenovering, där vi kan i vår egna fönsterverkstad ta hand om allt ifrån glasmästeri till skrapning och kittning. Fönstermålning & renovering är framförallt ett effektivt sätt för BRF:er att höja eller bevara standarden, såväl som värdet på fastigheten. Dalarö Måleriservice har lång erfarenhet av fönstermålning, renovering och underhåll, så vänd er gärna till oss när ni behöver hjälp med era fönster!

Call Now Button0708-50 11 33